Kundehistorier

Inspirerende interiørkjemi

Kundehistorie

Hva gjør du når du selv er interiørdesigner og har funnet drømmehuset? Bruker en interiørdesigner selvfølgelig. I hvert fall var det slik Cathrine Refsnes tenkte. Resultatet taler for seg selv!

Samarbeid på flere plan

Kundehistorie

En småsliten og trekkfull halvpart fra midten av 60-tallet er løftet til et moderne, funksjonelt og personlig hjem. Utenfor store panoramavinduer speiler Trondheimsfjorden blå himmel og høye skyer. Og det var nettopp med et vindu det hele startet.

I sonen

Kundehistorie

Gransus og fuglekvitter passer det naturglade paret perfekt. Utfordringen lå i å få like perfekte omgivelser innendørs.

kunde-berge-interiør

Kreativt samspill

Kundehistorie

For to år siden tok jeg med meg plantegningen til Berge Interiør, med en klar idé om hvordan jeg ville ha det. Jeg har mye erfaring med oppussing av hus og kan være ganske bestemt, ler Trine. – Hos Berge ble jeg møtt av Margrethe og jeg opplevde at vi to raskt fant tonen.

sofa_3 vitra sofa berge interiør

Stil fra hjertet

Kundehistorie

Boblende av kreativitet har Anne Guri Nørholm forvandlet et i utgangspunktet ganske ordinært 70-tallshus, til et lekent, moderne og unikt hjem. Med hjertet som ledestjerne har hun utfordret omgivelsene og turt å stå for egne valg.

Kundehistorie - Tone

Godt å komme hjem

Kundehistorie

Tone hadde et flygel, mange bøker og en ærverdig leilighet fra 1915. På jakt etter gode ideer stakk hun tilfeldigvis innom Berge, der fant hun umiddelbart tonen med Tove Merete. I harmonisk samspill har de to skapt en fargeklatt av et hjem.

Fra stort til større

Kundehistorie

En aktiv familie på fem, en nybygd, romslig villa og et knippe kvalitetsmøbler fra forrige bolig. Benthe har skapt et hjem som fungerer for oss, servicen har vært over all forventing…

Berge innfridde drømmene

Kundehistorie

Vårt hjem har blitt helt fantastisk, alt er helhetlig og harmonisk. Det er det perfekte sted å lade batteriene og det er enkelt å holde rent og ryddig. Når jeg står opp om morgenen og tasser ned i første etasje, er nesten som om jeg fortsatt drømmer, forteller Gina entusiastisk

Mann for sin sofa

Kundehistorie

Magnus Gulstad hadde allerede sett seg ut en stor hjørnesofa i gråtoner da han oppsøkte Berge Interiør. Og en romslig sofa ble det, men det grå måtte vike plassen for kraftige, energiske farger.

Med et åpent sinn

Kundehistorie

Toril og familien bor i et rekkehus på Vikåsen, med flott utsikt over Trondheimsfjorden. Barna er spredt i alder, så de trengte et praktisk brukshjem for lek og lekser, samtidig som de ønsket plass til hjemmekos og hygge.