Ta kontakt med oss

Åpningstider:
Mandag - fredag 10 - 17
Torsdag 10 - 18
Lørdag 10 - 15

Telefon: 73 51 85 0073 51 85 00
Fax: 73 51 85 55
E-post: post@bergeinterior.no

Besøksadresse:
St. Olavsgate 10
7012 Trondheim

Postadresse:
Postboks 4440
Hospitalsløkkan
7418 Trondheim

Vil du vite mer?

Møt oss i butikken

sven

Sven

Selger, montør og medeier

Sven har gått gradene siden han startet som hjelpegutt på bilen til Berge Interiør på 70-tallet og er nå medeier sammen med Benthe. Han er stadig på farten i forbindelse med levering, montering og oppmåling og er Berges store praktiker. Om man er ute etter å definere begrepet handy, så må Sven være svaret. Er trappa trang eller gardinskinna vrang – han finner som regel en løsning.

Jobben utfører Sven med et stort smil, han er serviceinnstilt, engasjert og en mann med god oversikt. Han er kanskje ikke den første til å kaste seg over Berges rikholdige utvalg av gardinprøver, men når gardinene skal henges opp er han utrolig god å ha. Sven vet godt hva han snakker om når det gjelder møbler, tekstilegenskaper og møbelpleie. Han anbefaler og veileder kundene stødig, og kunden kan vite at de er i trygge hender!

"Superhyggelig, veldig flink med det praktiske – yter det lille ekstra!"

benthe-berge-interiør

Benthe

Interiørdesigner, medeier og daglig leder

Siden hun som attenåring gikk inn døra til Berge Interiør har det dreid seg om møbler og interiør for Benthe. Hun ble tatt inn under vingene til daværende eier Ann Christin Berge og fikk en opplæring ingen skole i verden kunne erstattet! Etter noen år ønsket Benthe formalisere utdannelsen sin og valgte å studere interiørdesign. Deretter ble det noen år hos forskjellige arbeidsgivere – hele tiden med møbler og interiør som en rød tråd.

I 2006 var hun tilbake hos Berge og ble etter hvert eier, sammen med Sven. Benthe er et unikt oppkomme av ideer, sprudlende, engasjert, lyttende og en mester innen harmoni og balanse. Hun mener et hjem må ha sjel, alt skal være gjennomtenkt og plassert der av en grunn. De som bor der skal trives, i dag, i morgen og i årene som kommer. Da nytter det ikke å hive seg på kortsiktige trender! Gode bomiljø skapes i tett samspill med kunden og med sterkt fokus på den enkeltes behov og smak.

"Gode bomiljø skapes i tett samspill med kunden og med sterkt fokus på den enkeltes behov og smak."

tove-merete-berge-interiør

Tove Merete

Selger og interiørdesigner

Helt fra hun som barn nøye innredet sandkassa har Tove Merete vært opptatt av form og farge. Hun er utdannet dekoratør og interiørkonsulent og har vært hos Berge Interiør siden 2008. Før det jobbet hun hos en av byens velrenommerte gullsmedforretninger.

Reiseglade Tove Merete henter inspirasjon fra inn- og utland og har et skarpt blikk for gode løsninger og vakre detaljer. Et vennlig smil er aldri langt unna, Tove Merete er positiv, oppriktig og full av pågangsmot. Løsningene finner hun i tett dialog med kundene – hun søker å gripe deres interiørdrømmer og gjøre drømmene om til virkelighet.

"Løsningene finner vi i tett dialog med kundene – jeg søker å gripe deres interiørdrømmer og gjøre drømmene om til virkelighet."

henrik-berge-interiør

Henrik

Selger og montør

Sansen for det vakre har Henrik alltid hatt med seg, sansen for vakre møbler kom litt senere inn i sunnmøringens liv. Han er utdannet fotograf og begynte ikke å interessere seg for møbler før han skulle innrede sin første leilighet. En gnist ble tent og etter hvert gikk interessen over til lidenskap, spesielt for norsk møbeldesign.

Lidenskapen for innredning brakte Henrik inn i varmen hos Berge Interiør i 2018. Drevet av et enormt engasjement har han vokst med oppgavene og er blitt et oppkomme av kunnskap om materialer, produkter og leverandører. Han kombinerer elegant det praktiske med det estetiske og er opptatt av å finne frem til gode, solide kvaliteter som spiller på lag med hverandre.

"Det handler om å finne frem til de rette produktene, de som kunden vil ha glede av i mange, mange år fremover."

Historien om Berge Interiør

På starten av 60-tallet startet Christian Berge opp en mindre møbelforretning på Byåsen i Trondheim. Forretningen gikk svært bra og etter en tid ble butikken flyttet ned til sentrum. Veksten fortsatte og driften ble etter hvert overtatt av datteren, Ann Christin Berge.

Under Ann Christin Berges kyndige ledelse ble Berge Interiør utviklet til en av byens fremste møbelforretninger. Dagens eiere, Benthe Dragset og Sven Sæther, har begge lang fartstid i interiørbransjen og jobbet i sin tid for Ann Christin. De har videreutviklet det fundament som hun bygget opp og Berge Interiør har beholdt sin posisjon som ledende innen møbler og interiør.

Se vårt sortiment

 

CopyrightAnnikenZahlFurunesBergeSommer

Vedlikehold av dine møbelkjøp

Regelmessig vedlikehold gjør at møblene dine holdes i fin stand over lang tid. Les våre generelle anbefalinger, og spør oss gjerne om vedlikeholdsråd til akkurat ditt møbel.