Kundehistorie

Mann for sin sofa

Magnus Gulstad hadde allerede sett seg ut en stor hjørnesofa i gråtoner da han oppsøkte Berge Interiør. Og en romslig sofa ble det, men det grå måtte vike plassen for kraftige, energiske farger.

– Det var Tove Merete hos Berge Interiør som først fikk meg til å vurdere farger i stedet for grått. Og når den døra først var åpnet, fantes det tusenvis av muligheter. For å gjøre valget litt enklere ble vi etter hvert enige om å holde oss til ullstoff i en begrenset del av fargeskalaen – det hjalp, smiler Magnus. Leiligheten er nyoppusset og lekker, med storslagen utsikt over byen. Det er tydelig at eieren er opptatt av kvalitet.

For meg er det riktig å velge møbler med lang levetid, da må man selvsagt velge kvalitet og styre unna motebølgene. Alikevel er det veldig mye og velge i, så gode råd og tett oppfølging fra Berge var gull verdt i sofajungelen. Etter at valget var tatt gikk det unna, sofaen ble levert og montert tidligere enn først avtalt, noe jeg er veldig fornøyd med.

Magnus kjøpte også med litt ekstra ullstoff som moren har sydd puter av. Putene pynter opp et par stoler han hadde fra før og binder interiøret sammen. – Jeg lever et hektisk liv og trenger å slappe godt av når jeg er hjemme. Sofaen er behagelig, jeg har sitteplass til mange gjester og til og med et par overnattingsplasser når det trengs, konkluderer Magnus og synker tilfreds ned i sitt eget lille fargerike.

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Designers Guild