Kundehistorie

Nye elementer og gamle skatter

Bente Gjettum var på flyttefot og grublet veldig på hva som ville passe inn i hennes nye, moderne leilighet. Areal var det nok av, men hvordan skulle det innredes, hva skulle beholdes og hva skulle være nytt? Hun luftet problematikken for Benthe Dragset hos Berge Interiør og de to navnesøstrene dro av sted for å se på både den gamle og den nye boligen. Dermed begynte brikkene å falle på plass.

– Av Benthe fikk jeg hjelp til å se mulighetene, hun tok seg tid og spurte mye. Slik tror jeg hun fikk et godt inntrykk av hva jeg liker og hvordan jeg ville ha det. Hun er svært faglig dyktig og har en fantastisk oversikt over hva som finnes av møbler og interiør. Jeg er superfornøyd med resultatet – jeg har fått mitt drømmehjem, konstaterer Bente.

I den storslagne leiligheten, med panoramautsikt over byen og fjorden, omgir hun seg med både kjært arvegods, kunst, antikviteter og mer moderne interiør. Møbler og gjenstander fra den tidligere boligen er stilsikkert mikset sammen med en del nyanskaffelser, blant annet en salong fra L.K. Hjelle, et fremskap fra Stryn og en spesialdesignet bokhylle. Vinduene går fra gulv til tak og er omgitt av elegante, eksklusive gardiner. Slik skapes en lun og hjemmekoselig atmosfære.

Jeg synes vi har utgjort et spennende felleskap, jeg har fått ha hovedrollen i innredningseventyret, Benthe har med stødig hånd stått for regien. Hun er profesjonell og pålitelig, i tillegg er hun velsignet med et fabelaktig godt humør. Vi har ledd utrolig mye underveis og hatt det ordentlig moro. Det er viktig, avrunder den stolte huseieren.

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Jab Anstoetz
L. K. Hjelle
Dux
Tonning & Stryn
Selva