Kundehistorie

Godt å komme hjem

Tone hadde et flygel, mange bøker og en ærverdig leilighet fra 1915. På jakt etter gode ideer stakk hun tilfeldigvis innom Berge, der fant hun umiddelbart tonen med Tove Merete. I harmonisk samspill har de to skapt en fargeklatt av et hjem.

Kundehistorie - Tone

– Jeg har ikke hatt så mye fokus på interiør tidligere, med unger i huset var det viktigst at møblene tålte en trøkk. Men etter at barna ble voksne kjøpte jeg denne leiligheten, nå syntes jeg det var min tur, ler Tone.

Kundehistorie - Tone

Hos Tone er det god takhøyde, store vinduer og mange kriker og kroker. Det flotte gulvet var en av de tingene som gjorde at Tone falt for leiligheten. Hun ville ikke være omgitt av mange ting, men drømte om en morsom og personlig stil.

– Tove Merete forstod raskt hva jeg likte, hun har tatt seg tid og vi har hatt mange gode samtaler. Resultatet er jeg utrolig fornøyd med, dette har blitt hjemmet jeg ønsket meg, fullt av kulør, detaljer og sjarmerende finurligheter.

Jeg er glad i farger og det litt lekne, men det er jo så mye å velge mellom. Da er det fantastisk å samarbeide med noen som vet hvor det er lurt å lete.

Kundehistorie - Tone

– Det er godt å kjenne på følelsen av å komme hjem til et sted der du liker å være. Da jeg skulle prøve ut min nye sofa duppet jeg av og sov i fire timer. Det har jeg aldri gjort før. Dette må bety at jeg er i omgivelser hvor jeg senker skuldrene og trives. Jeg er veldig takknemlig for den gode hjelpen jeg har fått av Tove Merete og storkoser meg i mitt lille fargerike, konkluderer Tone.

Kundehistorie - Tone
Kundehistorie - Tone
Kundehistorie - Tone

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Naver Collection
Designers Guild
Eilersen
Jab Anstoetz
Fjordfiesta