Kundehistorie

Berge innfridde drømmene

Som student bodde Gina Dahle Bekkavik i nærheten av Berge Interiør og sendte lange, drømmende blikk inn gjennom vinduene når hun gikk forbi. Kanskje en dag…? Noen år senere åpner hun butikkdøren – med hustegninger i hånda.

– Spørsmålet var; hvordan møblere et hus man ikke har vært i? Alt jeg hadde var en plantegning, pluss et ønske om en klassisk, tidløs innredning, helst skandinavisk design. Jeg hadde kikket litt rundt, men det var først da jeg kom til Berge Interiør det ble full klaff. Her forstod de hva jeg var på jakt etter, her fikk jeg profesjonell veiledning. Jeg fant umiddelbart tonen med blide og hyggelige Tove Merete. Hun var så flink til å forklare meg hvordan ting ville bli – selv om rommene bare fantes på papiret.

Innflyttingsdatoen var satt, den 12.12.12 skulle Gina og samboeren ta i bruk nyhuset. De hadde tenkt mye på forhånd og ville at kvalitet og estetikk skulle gå hånd i hånd. Blant annet hadde de sett seg ut en vegg som skulle  inneholde noe dekorativt, noe som ikke var symmetrisk, men samtidig nyttig.

Tove Merete foreslo en skreddersydd hylleløsning fra Montana, satte seg ned med Gina og begynte å kombinere moduler i Montanas tegneprogram.

Det gikk hardt ut over julekakeboksen mens vi holdt på, kombinasjonsmulighetene var utrolig mange, ler Gina. – Men resultatet var verdt slitet, vi er veldig fornøyd, hyllene har blitt et smykke i rommet.

Mens Gina frekventerte Berge og planla møbel for møbel, reiste den kjedete eneboligen seg på Nedre Charlottenlund. Før innflytting ble det noen hektiske dager og Berges montør, Sven, ble nærmest stamgjest. Skandinaviske designperler kom på rekke og rad, ble pakket ut og montert. – Akkurat det var utrolig behagelig, det er litt av en luksus å få møblene plassert på rett sted, klare til bruk.

– Vårt hjem har blitt helt fantastisk, alt er helhetlig og harmonisk. Det er det perfekte sted å lade batteriene og det er enkelt å holde rent og ryddig. Når jeg står opp om morgenen og tasser ned i første etasje, er nesten som om jeg fortsatt drømmer, forteller Gina entusiastisk. – Men i stedet er det interiørdrømmen som har blitt til virkelighet. Herlig!

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Montana
Fjordfiesta
Skovby
L. K. Hjelle
Naver Collection
Silent Gliss
Swedese