Kundehistorie

Kreativt samspill

På grunn av Margrethe ble hjemmet vårt noe helt annet enn det jeg så for meg. Og det er jeg strålende fornøyd med! Trine og Øystein Breiland stortrives i ny leilighet i Mellomila, omgitt av urbane goder, med både marka og sjøen like ved.

– Jeg er egentlig en sort/hvitt-dame, men se, her er det farger! Trine slår stolt ut med armene. – Som interiørkonsulent har Margrethe litt etter litt utfordret meg til å ta modige valg. Hun er utrolig god til å lytte, men gjør ikke alltid akkurat det jeg sier. Eller kanskje vi kan si det slik, hun oppfatter nok mer enn det som blir sagt med rene ord. Derfor kan jeg si at resultatet ble veldig personlig, men på en måte jeg aldri hadde kommet frem til på egenhånd.

– For to år siden tok jeg med meg plantegningen til Berge Interiør, med en klar idé om hvordan jeg ville ha det. Jeg har mye erfaring med oppussing av hus og kan være ganske bestemt, ler Trine. – Hos Berge ble jeg møtt av Margrethe og jeg opplevde at vi to raskt fant tonen. Jeg sa hvordan jeg ville ha det, hun kom med noen innspill og dermed var vi i gang. Etter hvert så jeg nye muligheter, jeg ble mer åpen og opplevde det som frigjørende å få hjelp til å tenke nytt.

God takhøyde og store vinduer på tre sider gir leiligheten et luftig preg. Veggene prydes av spenstig kunst som eierne har kjøpt opp igjennom årene, på kjøkkenbenken skinner det i nypussede bruktkupp. Store speil og en sirlig utskåret dør skaper spennende kontraster. At halvparten av husholdningen er lidenskapelig opptatt av interiør er det ingen tvil om. Den selvutnevnte finansministeren Øystein utgjør resten av husstanden og han har full tillit til fruens stilsikre avgjørelser.

For meg har det vært frigjørende å få hjelp av Berge Interiør til å se nye muligheter.

Margrethe og Trine slår seg ned i sofaen og Trine stryker over det lekre velurstoffet.
– Denne sofaen hadde vi fra før, den er et kvalitetsmøbel vi likte veldig godt. Men stoffet passet ikke inn og jeg så nok for meg en ny, kanskje i grått eller sort. Jeg trodde i hvert fall ikke vi kom til å ende opp med grønt! Nå er jeg veldig glad for at det ble slik. Med hjelp fra Berge Interiør ble sofaen trukket om og vi har nå en sofa som ingen har maken til.

Trine lar seg fascinere av hvordan den delikate jordgrønne veluren endrer seg med lyset. Det samme opplever hun i entréen, her er det valgt en stråtapet som effektfullt reflekterer omgivelsene. Dette er en eksklusiv, vevd tapet fra Thibaut og sammen med antikk treverk, skinn, glass og metall bidrar den til leilighetens spennende dynamikk.

– Det kjennes godt å ikke følge flokken, å ha noe eget som er unikt. Det har vært en interessant prosess og underveis har jeg faktisk blitt litt overrasket over meg selv. Og selv om jeg ikke er veldig opptatt av hva andre mener, så varmet det godt da en ungjente utbrøt; slik som du har det, slik vil jeg også ha det!

 

 

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Green Apple
Jab Anstoetz