Kundehistorie

Fra stort til større

En aktiv familie på fem, en nybygd, romslig villa og et knippe kvalitetsmøbler fra forrige bolig. Dette var ingrediensene da familien Gravrok Lindrupsen for andre gang ønsket innredningshjelp fra Berge Interiør. Forventningene var store da Benthe Dragset svingte inn i oppkjørselen.

– Første gang bygde vi hus på Byåsen og kjøpte oss noen riktig fine møbler. Men vi syntes ikke det ble så hjemmekoselig som vi ville ha det og var forberedt på å selge sofaen og begynne på nytt da daværende eier av Berge Interiør, Ann Christin Berge, kom på befaring. Men neida, hun bare flyttet litt rundt på det vi hadde og supplerte litt her og der. Som ved et trylleslag var kosen der og vi var kjempefornøyd. Dette var en god erfaring og vi var svært spente på hvordan Benthe ville løse oppgaven, forteller Liv Agnes Gravrok.

I huset er det full fart, tvillingguttene er høyt og lavt, lillesøster er like bak. Den aktive familien ønsket et moderne, funksjonelt og hyggelig hjem. Huset er omtrent to ganger så stort som det de hadde fra før, med store vindusflater og en fantastisk utsikt.

Benthe kom med mange uventede forslag, men hver gang traff hun blink. Hun forstod våre ønsker bedre enn vi forstod de selv, smiler Liv Agnes.

Ett eksempel på dette er skjebnen til familiens gamle spisebord. Da det ble plassert i den nye spisestuen opplevdes det ble som et lite frimerke av et bord. Men i stedet for å bli kassert har det nå fått selskap av en lekker Mac og har blitt til et praktisk arbeidsbord. I spisestuen troner et gedigent, ovalt spisebord fra Naver, her er det god plass til både familie og venner. – Jeg trodde aldri i verden vi hadde plass til det store bordet, men det ble helt perfekt, bekrefter Liv Agnes.

– Huset vårt har en stram arkitektur og Benthe har vært utrolig flink til å myke opp, skape harmoni. Med tekstiler i naturfiber, behagelig belysning og runde former har hun lagd intime, koselige soner. I tillegg har hun funnet plass til ting vi hadde fra før, innimellom det nye. Flere av disse møblene var faktisk fra forrige runde med Berge Interiør, dette viser at kvalitet varer. Benthe har skapt et hjem som fungerer for oss, servicen har vært over all forventing og vi har fått løsninger som vi vil ha glede av i mange år fremover! Her trives vi, her føler vi oss hjemme – dette er oss, konstanterter Liv Agnes fornøyd!

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Designers Guild
Naver Collection
In-Light
Eilersen
Fjordfiesta
Flos
String