Kundehistorie

Enklere oppussing med interiørarkitekt

Allerede dagen etter overtakelsen tok Torunn kontakt med interiørarkitekten. Etter en kjapp befaring sammen med byggmester var premissene lagt; en oppgradering uten store byggtekniske inngrep, med utgangspunkt i en varm, nøytral palett.

– Samarbeidet med interiørarkitekt Bente Gjengår var en positiv opplevelse, hun har lykkes med å beholde atmosfæren og samtidig finne frem til vår stil. Takket være hennes gode planlegging og stødige prosjektstyring ble selve byggefasen svært effektiv og på bare fem måneder var jobben gjort, inkludert måltilpassede bokhyller, garderobe og dekketøyskap forteller Torunn.

«Villa Else» er tegnet av sivilarkitekt Børre Johansen, og er bygd av Torunns svigerforeldre for ca. 30 år siden. Torunn og Karl-Petter hadde gleden av å overta en bolig med mange gode og gjennomtenkte løsninger. – Faktisk er dette det andre huset vi overtar etter mine svigerforeldre. Tilfeldigheter har gjort at det har passet bra å følge i deres boligfotspor, selv om vi har gått våre egne interiørveier. Men én fellesnevner har begge generasjonene hatt, og det er Berge Interiør! Der har vi funnet det meste av tepper, møbler, tapet og belysning. Også er det så god stemning der, man blir jo i godt humør bare av å gå inn i butikken.

Men én fellesnevner har begge generasjonene hatt, og det er Berge Interiør! Der har vi funnet det meste av tepper, møbler, tapet og belysning.

– Man blir sannelig i godt humør av å besøke deg også, skyter Benthe Dragset inn. Hun er interiørdesigner, medeier og daglig leder hos Berge Interiør og kan ikke få fullrost frokosten Torunn disket opp med da Benthe var på hjemmebesøk.

Sammen fant Torunn, Bente og Benthe ut av hva som kunne beholdes, hva som kunne trekkes om og hva som burde være nytt. Berge Interiørs lokaler i St. Olavsgate 10 ble flittig benyttet som showroom, her ble det kikket, sittet, klappet og ledd. Etter hvert falt valgene på plass.

Berge Interiørs lokaler i St. Olavsgate 10 ble flittig benyttet som showroom, her ble det kikket, sittet, klappet og ledd.

– Fra før hadde vi blant annet en reol fra Montana, denne har nå fått selskap av både et TV-møbel og en fiks liten hylle med skuffer i gangen, sier den stolte huseieren. – Vi har fått et nytt hjem, med husets unike sjel intakt. Akkurat slik jeg ønsket meg.

Vil du se hvordan villaen så ut før forvandlingen? Se artikkel på adressa.no.

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Naver Collection
Montana
Mulberry
Swedese