Kundehistorie

Med et åpent sinn

Hva gjør du når du vil ha en personlig stil, men ikke helt vet hvordan helheten skal være? For Toril Hanson Wikmark var svaret enkelt – man oppsøker en ekspert. Dette ble starten på en grundig prosess som endte ut i et unikt hjem, fullt av spennende detaljer.

– Hos Berge Interiør snakket jeg med Benthe og hun sendte meg hjem med beskjed om å lage et moodboard med ting jeg likte. Med dette som utgangspunkt fant vi først stilen, deretter begynte vi å velge møbler og innredning. Jeg er egentlig veldig impulsiv, så for meg var dette en litt uvant tilnærming. Men resultatet var verdt å vente på! Det ble helt supert.

Toril og familien bor i et rekkehus på Vikåsen, med flott utsikt over Trondheimsfjorden. Barna er spredt i alder, så de trengte et praktisk brukshjem for lek og lekser, samtidig som de ønsket plass til hjemmekos og hygge.

Benthe har kommet med veldig konkrete forslag, noen mer spenstige enn de jeg ville funnet frem til på egen hånd.

– Jeg fikk raskt stor tillit til at Benthe forstår hva jeg liker og at det ville bli et fruktbart samarbeid. Hun har kommet med veldig konkrete forslag, noen mer spenstige enn de jeg ville funnet frem til på egen hånd, men det var jo nettopp derfor jeg ønsket innspill. Jeg vil ikke ha et A4-hjem, men et personlig og helhetlig uttrykk.

Noe av det første man legger merke til er belysningen. – Jeg er en lampe-entusiast, avslører Toril. – Jeg har alltid vært veldig glad i lamper, så på dette området kan vi vel si at vi har dratt på litt. Tanken er at alle lampene skal ha et visst overraskelsesmoment, de skal utmerke seg.

På veggene er det i hovedsak brukt tapet, dette gir rommene mer dynamikk og frodighet. Og det er tapet på alle veggene, ikke bare på én og én. – Tapetene gir veggene mer liv, med både spennende strukturer og flotte farger. Innen tapeter finnes et utrolig utvalg, så det var godt å ha med Benthe som stødig skipper på tapetskuta.

– Vi har fått et hus det er godt å komme hjem til. Benthe kaller det sofistikert rockeglam, uansett navn, det ble veldig oss. Vårt aller viktigste bidrag har vært et åpent sinn, stemningen og helheten må vi takke Berge Interiør for, avslutter hun.

Vi har blant annet brukt produkter fra følgende leverandører:

Designers Guild
Tonning & Stryn
L. K. Hjelle
Elitis
Eilersen