LEVERANDØR

Naver Collection

Naver Collection er en dansk fabrikk som startet sin virksomhet i 1995 med ett ønske om å skape en gjennomført og helhetlig møbelkolleksjon. Her jobber dedikerte håndverkere i et moderne miljø med masseproduksjon av moderne møbler. Samspillet mellom godt håndverk og avansert teknologi er en av grunnsteinene hos Naver.

Når det gjelder nyskapning er også Naver ledende på markedet. De utfordrer både seg selv og materialene for å skape nye designer og møbler. Funksjon, ergonomi og livskvalitet er grunnprinsipper som ligger til grunn for de nye møblene. Naver skaper møbler til moderne mennesker som er bevisst på kvalitet og godt design, og ønsker å uttrykke dette igjennom en unik og personlig innredning.

Når man velger et møbel fra Naver så kan du være 100 % sikker på at ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. I hele prosessen, fra første skisse og gjennom hele produksjonsprosessen, er hver detalj gjennomtenkt og håndverkeren ivaretar alle detaljer ved produktet. Fabrikken anstrenger seg først med å sortere treverket, for så å tørke det omhyggelig før de sorteres på nytt etter farge og struktur. Løpende kvalitetskontroll sikrer at kvaliteten holder mål og at vi ikke bare vil motta et møbel som bare er vakkert, men som også har en kvalitet som skal leve over tid.

Som Naver Collection sier; We take pride in every detail!

Se alle produktene fra denne leverandøren