Nyheter

Social® – stolen for alle!

Alle som liker å sitte! Alle som liker å snurre! Alle som liker å gynge! En spisestol, og så mye mer – som Varier selv velger å si det!

Social® Tilt og Social® Turn er en dynamisk spisestol som skaper liv og røre rundt bordet, men ikke på den negative måten! Nei, denne stolen gir rom for naturlig bevegelse mens du sitter. Enten det er over et langt måltid med familie eller venner, eller om du har tatt ei økt med pc-en ved bordet eller om du bare ønsker å sitte i bevegelse mens du leser eller strikker.

Den helt nye stolen er laget for deg som er opptatt av god design, god kvalitet til en fin pris og for deg som vil ha møblene dine litt lengre! En stol som er lager for nå- og framtiden. Som har tenkt på miljøet når den er skapt og når den skal tilintetgjøres.

Social® fås i 6 ulike farger, med fast fot og roterende sete eller med meier ment for å følge deg fram og tilbake! Stolen er utviklet og designet i samarbeid med intet mindre enn Snøhetta!

Nå endelig i butikk!

Så innmari godt å komme i en stol som favner om vår naturlige trang til å bevege oss, til å skifte stilling på ben og rygg. Og i tillegg se både moderne og tidløs ut. Stolen er laget i resirkulerte materialer det er lett å holde rene.