Inspo

En dag med kamera i butikken!

Heldige oss som har en kollega som Henrik! Henrik Fjørtoft, som han heter da, har jobbet hos oss i 5 år og har bakgrunn som fotograf. Noen dager tar han kamerat med på en runde i butikken!

Det Henrik ikke vet om norsk møbeldesign, er ikke verdt å vite! Han er vår helt spesielt dedikerte medarbeider på dette området! Henrik har også sin egen nettside som viser noe av bredden han som fotograf står for. Siden kan du besøke her.

Butikken sett gjennom Henriks øyne mai 2023:

Berge-Interior-sommer-23-33 henrik fjørtoft inspirasjon inspo berge interiør  tonning og stryn fjordfiesta spisebord andreas engesvik skandinavisk

Norwegian corner! Bjelke bord designet av Andreas Engesvik og produsert av Tonning & Stryn. Stolene Scandia fra Fjordfiesta som produseres på Dokka! Sist men ikke minst: kamerat Krobo som rommer mange rumper rund bordet, eller kan være en hylle, en blomsterbenk eller tv-bord. Kan i grunnen brukes til mye!
string hylle reol berge interiør byggesystem skandinavisk vegghengt

De fleksible hyllene fra svenske String Furniture kan leveres i mange ulike utførelser og sammensetninger
Eikunde berge interiør henrik Fjørtoft spisestue klassisk moderne heltre uttrekkbar spisebord stol eik

Spisemøblement fra norske Eikund! magisk vakkert og kan ekspanderes med opp til 4 plater! Alle er invitert!

henrik fjørtoft berge interiør naver collection skap virtine eik valnøtt heltre skyvedører

De flotte skapene og skjenkene fra danske Naver Collection med skyvedører som minner en svunnen tid. Keramikk fra vår egen Kolbrun Ledang fra Lade.
Berge interiø henrik fjørtoft spisebord rundt uttrekk heltre eik spisesofa ygg og lyng naver stol tiger sort eik

Sjekk det praktiske, runde bordet fra Tonning & Stryn! Kan utvides med inntil 3 plater! Den deilige spisesofaen fra Ygg & Lyng har vi valgt i en flott røsslyng-farge i et tekstil det er lett å leve med og holde i orden!

Et hint av sommer innendørs om ikke annet! Hagemøbler fra Fermob som kan leveres i mange vakre farger. Helt vedlikeholdsfrie er de også!
berge interiør henrik fjørtoft bokhylle haslev heltre flkesibel byggesystem dansk

Modulbasert hyllesystem i heltre fra danske Haslev.
hjelle berge interiør henrik fjørtoft sofa enkel klassisk arena lenestol vitra justerbar

Vi er stolt over alle de flotte leverandørene våre. Igjennom mange år har vi klart å finne stabile og dyktige leverandører som vi har lang historie sammen med. Mange norske og skandinaviske, men også en og annen eksotisk nederlender og italiener finnes i sortimentet vårt. Nå er butikken rustet for sommer og vi har vist mange av våre favoritter! Kanskje kan du også finne en og annen go’bit?

hjelle berge interiør henrik fjørtoft siesta classik lav stol klassiker lenestol
norsk stol whole in one mokasser berge interiør henrik fjørtoft lenestol skulpturell
hagemøbler hagemøbel fermob berge interiør henrik fjørtoft utebord med uttrekk vedlikeholdsfri

Hagemøbler i friske farger fra franske Fermob. Spisebordet kan utvides og tåler all verdens av trøndersk sommervær.
sundays design berge interiør hagemøbler sofagruppe som kan stå ute vedlikeholdsfri henrik fjørtoft berge interiør

Norske Sundays Design har designet den perfekte sittegruppen med puter som kan tåle regn! Tørker på en kort stund om uværet skulle komme uventet på.

eilersen sofa berge interiør henrik fjørtoft dansk klassiks myk dun

Mission sofa fra danske Eilersen. Stoffet den er trukket i, Crush, er et unikum av et tekstil! Slitesterkt og lett å holde i orden. Eilersen har de senere år fått mange gode stoffer som er såkalt family-friendly; lette å holde rene og fine. I tillegg finnes disse stoffene i utrolig mange flotte farger!

Bordlampen fra danske Le Klint er en av de små detaljene som er med på å skape lunhet og varme i et rom. Med de foldede skjermene er de stramme, men likevel hyggelige – en klassisk skandinavisk juvel!

Berge-Interior-sommer-23-15 skrivebord stol naver tonning og stryn

Midas-stolen fra danske Naver Collection har blitt en hitt rundt spisebordet, så vel som til stolen på hjemmekontoret. Skrivebordet Vår er også mulig å få i en grunn utgave – egner seg godt som en konsoll.

Henrik; takk for at vi får se alt det fine gjennom kameraet og blikket ditt! Du er dyktig!