Inspo

Eilersen’s «A time for change»

På den store messen 3 days of design, som hvert år avholdes i København tidlig i juni, presenterer våre flotte leverandører nyheter og nye tendenser. Hos danske Eilersen var årets utstilling verdt litt ekstra fokus!

«A time for change» – Nå har nøytrale fargepaletter dominert lenge, og nå ønsker Eilersen med denne utstillingen å bryte det satte og forventede. Med de hvite vegger kombinerer de trykte, vevde og mønstrede tekstiler, kunst av ulik karakter, samt tapeter med farge og teksturer.

De trasige tider med en mengde ytre påvirkninger som pandemi og krig, er behovet for HÅP og farger store! Vi har behov for nye impulser, og vi slipper den blomstrende kreativitet til! Tankens makt og omgivelsenes mulighet til å påvirke oss!

I et samarbeid med stylisten Pernille Vest, har Eilersen kledd sin vakre kolleksjon på helt nye måter! Alt mikses og matches og settes sammen i en ny og innovativ vri. Dristige valg av tilbehør, både når det gjelder kunst og dekor, hvorav mange er resirkulert og gjenbrukt. «De fleste gjenstander i utstillingen er resirkulerte – som takket være deres gode design og produktegenskaper kan brukes igjen og igjen, år etter år – akkurat som et Eilersen-produkt «- sier Anders Juul Eilersen. Han legger også til » Eilersen-produkter er som en kameleon; de kan styles for å passe inn i ethvert hjem og interiør. Det finnes en Eilersen for alle.»

berge-interior-utstilling-inspirasjon-farger-Eilersen-Showroom-Ra-sofa-with-chaiselongue-and-Havana-chair-118385 modulsofa sofa med chaiselong stol pall dansk design

Den nye utstillingen ønsker å ha en Wow-effekt på de besøkende! En «WoW! Dette hadde jeg ikke forventet – men du verden så festlig og fantastisk! » Noen gjester og besøkende kan nok også synes at det er tatt for hardt i, at det ser forferdelig ut og at det har vært for dristige valg. Men Eilersen ønsket denne gang å overraske, å flytte grenser og vise at de kan sprenge grenser og forventninger. Her kan kunden se en av Eilersen’s utallige muligheter og drakter; få begrensninger og mange muligheter!

 
berge-interior-utstilling-inspirasjon-farger-Eilersen-Showroom-Great-Ash-Multicolour-Bloom-sofa-with-Puzz-table-and-Havana-footstool-118344 sofa dansk design moduler myk