Blogg

Tid for å tenke på uteliv i hagen!

Selv om sneen daler lett der ute, er det snart klart for å tenke hage. De fleste møblene må bestilles og det er greit å være klar til den dagen er her! #sommerdagen

Det kan være lurt å tenke igjennom hva du kan legge ned av vedlikehold eller om du vi gå sommeren igjennom uten olje og pussepapir. Mange materialer er vedlikeholdsfrie, men mange er også lett å vedlikeholde. Stikk innom og vi kan gi deg en lett guiding gjennom de muligheter som finnes.

Uttrykksmessig er det også mye å velge i. Stram og moderne, klassisk og tidløs, farger eller fargeløst? Her er det lurt å tenke på hvordan type hus man har, slik at eksteriør på hus og design på utendørsmøbler snakker samme språk. Ta gjerne et bilde av huset ditt og vi kan hjelpe deg med å finne riktig møbel.

En annen ting det kan være lurt å tenke på er lagringsplass til møblene på vinterstid. Må de stå ute hele året eller kan de lagres innendørs? Må de bæres langt, har vekt noen betydning? Her finnes møbler i alt fra betong til aluminium.

I hagen eller på terrassen kan det også være gøy å leke litt med farger og former, men man skal ikke glemme at dette blir utsikten innenifra gjennom hele sommeren. Så mitt tips er altså å lage et stilleben man kan like synet av også fra sofakroken. For det er jo en viss fare for at man må nyte hagemøblene innenifra…