Blogg

String – ditt fleksible møbel!

Å kjøpe møbler som kan følge deg gjennom et helt liv, må være målet for de neste investeringer vi skal gjøre! Om det gjelder møbler, klær, bolig eller sportsutstyr, vil tanken på at ting skal vare lenge, være viktig. En av de som har levd gjennom årtier med ulike trender og uttrykk, er svenske String.

Som vinner av en konkurranse i 1949, om å lage de perfekte bokhyllen, ble det starten på en lang historie vi ikke ser enden på! De fleksible hyllene inntok de fleste svenske hjem på 50- og 60-tallet og har siden da ekspandert til en hel verden som setter pris på tidløs, skandinavisk design.

Man kan starte som student og investere i sine første hyller, og utvide og endre gjennom et helt liv. Hyllen kan bli til en kommode i entreen. Skapene på stuen kan plutselig bli til oppbevaring på barnerommet. Det lille oppsettet i den lille leiligheten kan bygges ut og ekspandere til å bli det store biblioteket i den store kåken. Muligheten til å endre er det som gjør dette systemet sykt aktuelt, tidløst og verdt investeringen – som egentlig ikke er så høy. String-møblene er nemlig ganske så fine i pris. Her får du mye for pengene!

I de senere år har nyheter til hyllene kommet som perler på en snor. Her er det kork til vinen, kroker til jakken, bakker til oppbevaring, hyller til utebruk osv osv.

Nå i disse hjemmekontor-tider kan String være et system som vil gi muligheter for endring når tidene forandrer seg igjen. Arbeidsplaten kan lett tas av og på. Kontoret kan med enkle grep bli til en plane bokhylle eller skapseksjoner om man vil det.

Stiing har også gjort det enkelt å tegne oppsett selv og visualisere hvordan din String kan bli. Et enkelt tegneprogram gir deg en 3D tegning som gjør det lett å se for seg drømmen i praksis. I tillegg kommer prisene opp så du får et visst bilde av kostnadene. Tegn din String her.

Vi hjelper deg gjerne med å skape din String-drøm om til virkelighet!