Blogg - Nyheter

Reisebrev fra Stockholm Furniture Fair

Nå har vi «landet» etter ei super messe i Stockholm i forrige uke. Her ble vi presentert for nyheter fra kjente og kjære leverandører vi allerede har, og joggu ble vi en leverandør rikere på turen. Vi ser at tendensene er i endring og vi føler at endringer er i ferd med å skje. Fargene er på vei tilbake, mønstermix er lov, men vi ser fortsatt at naturen har stor plass i framtiden. Mye mer er «lov» og vi blir til og med oppfordret til å tenke selv og mikse de tingene vi liker; bare fordi vi liker det og ikke fordi vi må.

Hjemmet som ladestasjon er mer trendy enn noen gang! Vi skal ikke bare vise fram hjemmet, men vi skal leve i det. Vi skal omgi oss med tekstiler og planter, antikk og nytt, dufter og sanselige gjenstander. Vi skal KOSE oss i heimen.

Hvis man skal oppsummere tendensen 2016, kan man blant annet si grønn komfort og solid håndverk. Man skal, ja om man behager og vil, omgi seg med grønne oaser i form av fargen grønn og/eller grønne planter. Farger som dyp blå, ulike rosatoner og gul over mot oker, ser man også mye av. Så farger er virkelig back on track! Alle veggene i rommet skal males, sofaen og lenestolen skal gjerne ha ulike farger, og gardinene med BÅDE mønster og farger ser vi mye av.

Komfort og kvalitet er to nøkkelord man også vil forholde seg til i tiden framover. Vi skal investere i design som varer, i møbler og gjenstander som har god komfort, materialer som er bestandige og som eldes med stil. Håndverk og solide konstruksjoner er også trendy. Vi skal kjenne til hvordan møbelet er bygd opp og igjen, hvilke kvaliteter som holder over lang tid.

Heldigvis er det trendy å tenke bærekraftig, men man gjør jo som kjent som man vil 🙂