Blogg

Lørdag fylt av god design og inspirasjon!

Annenhvert år samles vi i Oslo til Designers Saturday tidlig i september. Nyheter blir vist, nye showrroms preppet og besøkt, høy musikk og et stort bransjetreff på 9 timer! Travelt og inspirerende – og her vil jeg dele noen «minner» med deg 🙂

Montana kom i sommer med nye farger som skal være it-fargene de neste 7-8 år! Så om det er en del farger du rynker på nesen på, så fortvil ikke! Kanskje blir dette din favoritt om noen år! Nytt showroom på Skøyen skinte fra topp til tå! Viser Montana til kjøkken, garderobe, stue, spisestue, gang og hjemmekontor. Mulighetens leverandør!

Norske klassikere hos norske Eikund! Stoler man blir glad av å se på så vel som å sitte i! Vi er så glade for at Eikund tar ansvar for de norske, glemte juveler! Snart finner dere Veng lounge stol på gulvet sammen med Krysset som vi har fra før. Gleder oss!

Hos LK Hjelle var en av dagens største høydepunkter! Ny sofa fra Jonas Stokke! Fri heter den, fra islandsk hvor fri betyr ferie! I denne sofaen får du altså den gode feriefølelsen, følelsen av lave skuldre og ro i kroppen. Denne herligheten kommer inn i butikken om kun kort tid! Følg oss på sosiale medier, så vil du få budskapet først!

Vitra Vitra Vitra! Som alltid tørr litt mer! Som alltid har det lille ekstra! Som utfordrer komfort-sonen med tanke på farger, former og materialer. Vi blir slått i bakken av de vakre sprangene mellom sarte toner og rom med så mye trøkk at man mister pusten! Sofaen Suita har fått ny puteinnmat og nye utførelser på looken – knall å sitte i! Stolen Grand Relax er snart på vei inn dørene – og for deg som ønsker Rolls Royce på stua for å sitte i, så er dette stolen for deg! Myk, plassøkonomisk og sykt lekker å se på!

Kasthall lånte rom hos Vitra og her fascineres vi av prosjektet hvor «restegarn» blir til de vakteste tepper! De har kalt teppene Harvest og du kan lese mer om det her. Spennende og unike produkter, skapt av noe som før ble kalt skre og søppel.

Hos Varier finner vi gamle klassikere i nye drakter – og i disse nye draktene tar de seg på nytt ut! De er aktuell – mer enn noen gang! Vi er i bevegelse samtidig som vi sitter! Kan det være no smartere??

Fulle av inntrykk lener vi oss tilbake og kjenner at dette var fantastisk inspirerende og gøy! Men helt greit at det er ett par år til neste gang 😉