Blogg

Inspirerende Vitra!

Ikke har Vitra bare helt fantastisk sortiment, men de bruker stylister som kan dette med å inspirere! Uredde falgevalg og kombinasjoner. Her kan man virkelig bli inspirert til å mikse juveler fra innerst i skapet, med nyanskaffelser. Man kan se farger som leker langt utenfor trendbildet, og derfor muligens kan leve lengre med! Man velger fordi man liker det… ikke fordi andre sier de er hot! For da må man jo skifte med en gang de er not…

Her finner vi ikon fra tidlig 1930-tall og fram til dagens aktuelle design som vil bli morgendagens klassikere! Disse møblene er ment for å brukes, ikke bare til å stå til stas. Eldes med stil og verdighet. Er det rart vi digger Vitra??

Vitra sin uredde måte å presentere seg på, deres fokus på kvalitet og leken design har gjort de til en av våre kjæreste leverandører! I utstillingen vår finner man mange av Vitra sine møbler. Her kan du prøve, føle og se. Nå har det akkurat kommet ny katalog som faktisk kan være interaktiv 🙂 Man laster ned en app og vips så kan katalogen gi levende bilder! Artig sak! Stikk innom og sikre deg ditt eksemplar!