Blogg

Inspirasjonstur til Ygg & Lyng

Da Ygg & Lyng inviterte på tur til å se og oppleve det nye showrommet deres i Lier, var vi ikke tung å be! Endelig skulle vi få et godt overblikk over gamle travere og nyheter – i skjønn forening. Og vi blir ikke skuffet! I en årrekke har norske Ygg & Lyng kommet med møbler som har det rene skandinaviske over seg. Et tidløst design som passer i bygårdsleiligheten så vel som på hytta.

Sobre farger, ærlige materialer og et uttrykk som lever lenge. Elin Louise Sveen har designet det meste av møblene og tilbehøret vi finner i sortimentet, og nye juveler er på vei. Stolen Løkke er en av de nye stolene i familien! En stol med vakker utforming og utsøkt komfort! Den har allerede rukket å vekke oppsikt blant forstå-seg-påere i det ganske land! Den stolen vi ser på bildet er foreløpig en prototype, så små justeringer vil komme, men essensen ser du her.

Bord- og benkserien Einer og Dis er serier med mange muligheter! Her kan bordet bli til benk, og benken bli til hylle, hylla bli til konsoll, og konsoll kan bli til blomsterbord. Helt utrolig mange muligheter i farger og former som glir rett inn i det skandinaviske hjem.

I tillegg til de fine hyllene, bordene og benkene , har Ygg og Lyng de flotteste spisesofaer, sofaer og stoler. I mange og vakre tekstiler og huder, kan man sette sammen, mikse og matche, og skape en helhetlig harmoni.

modulsofa ygg og lyng berge interiør hjørnesofa sofa natur beige
IMG_1780-spisesofa-ygg-og-lyng-berge-interior-stram-kjokkensofa