Blogg

Spisebordet

En våt og kald sommer avløses av en varm og tørr høst. Kveldene er mørke og vi starter «bruk» av heimen for fullt. Da er det viktig å sko seg for lange tv-kvelder, kvelder i go’stolen med ei go’bok, venner rund bordet, myke pledd og god belysning.

Togetherness er navnet på årets design og interiørmesse i Oslo. Å være sammen! Gjerne rundt et uformelt dekket bord. Gjerne uten invitasjon. Gjerne rundt et spill og lystig lag. Så lenge vi er sammen! Bordet som samlingspunkt. Sofaen har i dag blitt et privat familie-møbel. Spisebordet er der vi er sosiale og aktive. Derfor er det viktig å ha riktig bord, med riktig mål og god kvalitet. Et bord som eventuelt kan utvides. Et bord som tåler å høre alle hemmeligheter! Et bord som skal overlates til neste generasjon! Et bord er ikke bare et bord… 🙂

Bord har ulike mål og ulike overflater. Ulike designer og ulike uttrykk. Her er det mye å velge i og mye å tenke på når man skal finne sitt nye bord. Hva har man plass til og hvor mange vil det være behov for å plassere? Både til hverdag og fest. De smale bordene innbyr til å sitte nærmere sine gjester. De brede til å ha rik borddekorasjon og rikelig dekkeplass. De lange til mange gjester i festlig lag. De runde til å se alle rundt bordet i øynene! Som sagt er det mye å velge i og vi guider deg gjerne gjennom vårt sortiment.