Blogg

Hjemmekontoret har kommet for bli!

Annerledes året

Pandemi

Tida vi er i

Covid 19

Usikker-året

Ja, det siste året har fått mange navn – den har forandret oss – den har forandret måten vi lever – måten vi bruker hjemmet vårt på. Den har tvunget fram nye behov til å endre oss og innredningen vi omgir oss med endres i takt med det. Vi snakker om midlertidige endringer og varige endringer. Hjemmekontoret spås til å være en av de langsiktige endringer vi kommer til å leve med. Kontoret og skrivebordet kommer inn i hjemmet igjen, og her varierer det hvor god plass og muligheter vi har til disse nye behov. Noen ender opp på spisebordet med en lite tilpasset stol. Skrivebord på barnerom invaderes av mor og far. Rygg og nakke verker og tvinger fram mer levelige løsninger.

Skrivebord kan være dekorative og også brukes som avlastningsbord i et stuerom. Et flott bord kan godt plasseres midt i rom eller på en stor vindusvegg. Det kan også være flott bak en sofarygg med en flott lampe på. Bordet trenger ikke være en flate som kun brukes til pc og arbeidsrelaterte items. Her kan den dekorative lampen suppleres med en vakker vase, lekre bøker og bilder i glass og ramme.

Kontorstolen kan være både regulerbar og fast høyde. Her er det viktigste å kjøpe en stol som er tilpasset bruker i forhold til bordet. I tillegg kan jo mer-bruk være i tankene. Kanskje trenger du en ekstra stol til spisegruppen?

La deg inspirere av våre ulike leverandører muligheter og design.