Blogg

Hage- og utesesongen er i gang

fermob utemøbler hagemøbel hagemøbler inspirasjon møbler med farger berge interiør
fermob utemøbler hagemøbel hagemøbler inspirasjon møbler med farger berge interiør uttrekksbord ute bord med uttrekk

Nå kan vi si «takk for alt» til den kalde fine tida, og se fram imot en vakker og varm sommer! Den skal vi nyte ved stranden, på terrassen, i hagen eller i parken! Gjerne med friske jordbær, en is eller noe duggfriskt å drikke, i hånden.

Når vi ser på arkitekturen rundt oss; hus, blokk, rekkehus eller og hytte, er ikke dette preget av et fargesterkt fellesskap. Vi ser mye sort/hvitt/grått/brunt som om vinteren preges av den hvite snøen, og om sommeren av grønne plener og trær. Det er fint og flott, men da kan det være gøy når utemøbler skal velges, å dra på litt i farger, nyanser og/eller mønster. Vi snakker ofte om at vi foretrekker natur-farger, og med det mener vi ofte nettopp brun/sort/grå/hvit/grønn/sand/beige. Men når man virkelig ser rundt seg i naturen, er rikdommen av farger sykt mangfoldig og kombinasjonene mange!

Himmelen, steinen, mosen, blomsten og bladet; farger i skjønn forening. Naturens egen og brede farge-palett. Det er gøy å bruke de naturlige paletter som inspirasjon når vi skal møblere utomhus. Vi har flere leverandører som tilbyr et bredt fargevalg, som for eksempel våre norske venner i Sundays design. De har mange spennende farger, noen sarte og bleke, andre mer hektisk og uredde.

benk sundays norsk berge interiør fargerik benk sittebenk hagebenk
sofagruppe utemøbler hagesofa sofa ute berge interiør vedlikeholdsfri

Vår franske leverandør Fermob har på store deler av sitt sortiment opptil 22 ulike farger å velge mellom! Også her finner vi mange ulike styrker og nyanser i fargene. Hos Fermob finner vi mange ulike stilarter i design; fra klassisk til mere stramt og moderne. De har også fantastiske lamper, parasoller og puter.

Fordelen med Sundays design og Fermob sine møbler er at de er vedlikeholdsfrie; de skal kun holdes rene 🙂

fermob utemøbler hagemøbel hagemøbler inspirasjon møbler med farger berge interiør
fermob utemøbler hagemøbel hagemøbler inspirasjon møbler med farger berge interiør

Man behøver ikke velge de mest fargerike kombinasjoner; de bleke og sarte er også vakre! De fleste av våre leverandører tilbyr flere fløyer. Vår danske traver i en årrekke Skagerak, står muligens for noe av det mest klassiske og tidløse du kan tenke deg. Enkel vedlikehold gjør at dette er møbler du kan ha glede av i årevis!

skagerak berge interiør utemøbler hagemøbel teak klassisk skandinavisk

I tillegg til utemøblene har vi også ulike leverandører som har fantastisk flotte tekstiler, ment for å tåle både litt søl og sola de fineste dagene. De kan friske opp en litt grå og kjedelig spot i hagen eller på balkongen! Her kan vi produsere flotte puter og madrasser, draperier og brikker og duker. Noen meter stoff kan gjøre den store forskjellen!

Metervare stoff berge interiør utetekstil designers guild uterom inspirasjon hage
Metervare stoff berge interiør utetekstil designers guild uterom inspirasjon hage

I et mylder av muligheter er det lett å gå seg vill. Vi kan hjelpe deg med de valg du synes er vanskelig å ta og presentere muligheter du muligens ikke forutså. Stikk innom oss i St. Olavsgate 10 og la deg inspirere og evt guidet! Før sommeren står her og baker skikkelig på døra vår!

Tidlig sommerhilsen fra Benthe

K_Outdoor_Bris_EarthBrown_31_yggoglyng-01-1200x800-berge-interior-hagemobler-vedlikeholdsfri-modulsofa.jpg
Bris modulsofa fra norske Ygg & Lyng