Blogg

Flytt ut i hagen og på terrassen

Endelig er våren her og sommeren er rett rundt hjørnet!

Hagemøblene har kommet på plass i utstillingen så nå kan sommeren bare komme! Det vil si: husk å bestille møblene til din uteplass! Noen møbler kan det bare dager å få, mens andre kan ta uker å få på plass!

Vi har ulike leverandører som har ulike looks og ulike materialer.

Franske Fermob har lette møbler lager i aluminium eller rustfritt stål. De er en mester på farger og har en litt klassisk og leken stil. Og selv det klassiske kan være sprekt i en festlig farge! Vedlikeholdsfrie møbler med lav vekt og stort utvalg av spisebord med uttrekk og stoler man kan nyte lange kvelder i!

Norske Sundays lager vedlikeholdsfrie møbler i aluminium med tekstiler og puter som kan stå ute hele sommeren og ta imot det som måtte komme av vær! Lakken er den samme man bruker på plattformer så dette tåler bruk!

Danske Skagerak har stor bredde i møbeldesign, materialer og bruksområder! Her finner vi klassiske møbler i teak og kanvas, men også moderne uttrykk i rustfritt stål og cedertre.

Vitra har en stor kolleksjon av stoler som kan brukes ute i hagen, men også inne hvis trykket på folk krever flere stoler rundt bordet. Her kan lekne farger og former sprite opp en trist hage.

Vi hjelper deg gjerne med planlegging av hagen din også hvis du trenger det. Kom inn og se på alle de spennende hagemøblene som har kommet inn!